My Image

Kinderfeestjes en workshops

Stacks Image 76

Hieronder vindt u meer informatie over kinderkookworkshops en kinderfeestjes bij De Kinderkooktuin.

Kinderkooktuin-workshop / cursus
In deze cursus of losse workshop worden de basisbeginselen van het moestuinieren en koken geleerd.

Tijdens de lessen zal er afhankelijk van het seizoen, gezaaid, geoogst, gekookt en geproefd worden. In de moestuin wordt gekeken naar de oogstbare ingrediënten. Hiermee worden gerechtjes bereid. Je leert hoe je thuis voor je ouders, broertje of zusje, eenvoudige maar overheerlijke gerechtjes kunt bereiden. Van een gezonde snack tot een smoothie, soep, pasta, jam of een overheerlijk toetje.

Tijdens de les worden de groenten en fruit waarmee gekookt wordt, uitgebreid besproken. Ter afsluiting ontvangen de kinderen recepten en beschrijving van de gebruikte groenten en fruit. De moeilijkheidsgraad van de gerechtjes wordt afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

We werken voor middelbare scholen, basisscholen, kinderopvangorganisaties, sportclubs, horeca en recreatieve sector, particulieren en andere doelgroepen.

De lessen kunnen op de school, bso of eigen locatie worden aangeboden.
Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: marianne@dekinderkooktuin.nlJunior Masterchef Kookworkshop

Wil je samen met je vriendjes, vriendinnetjes, klas,- of clubgenootjes een Junior Masterchef Kookworkshop volgen? Dat kan! Je kookt bijvoorbeeld een compleet diner of high tea met oa gerechten uit de 7 smakelijke thema's van de KinderMoestuin voor Junior Kookliefhebbers. En na afloop worden de gerechten 'kritisch' beoordeeld op smaak en presentatie.


Kinderkooktuin-feestjes

Wil je een origineel kinderfeestje voor je vriendjes en vriendinnetjes organiseren, dan is een feestje in De Kinderkooktuin misschien wat voor jou!
De feestjes duren 2 uur, waarin je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een high tea of feestelijke lunch of avondmaaltijd bereidt met seizoensgebonden moestuinproducten. Als alles klaar is gaan we gezellig met z’n allen aan tafel om van al het heerlijks te smullen. Wat op tafel komt, hangt af van het seizoen en het weer! Het is hier ook mogelijk om voor een andere gelegenheden als een verjaardag, een feestelijk kookpartijtje voor kinderen te organiseren.

Voor meer informatie en feestjes op maat in regio Utrecht, kunt u een mail sturen naar cvgalen@hotmail.com of telefonisch contact opnemen op 06-26218210. De feestelijke workshops vinden plaats bij u thuis. Alle materialen en ingredienten brengt De Kinderkooktuin mee.

Voor meer informatie in regio Zuidwest Nederland kunt u een email sturen naar marianne@dekinderkooktuin.nl


Stacks Image 54
Stacks Image 57
Stacks Image 60
My Image