My Image

Blog

februari 2021, De afgelopen maanden behoorlijk productief geweest. Zo heb ik op uitnodiging deelgenomen aan twee inspirerende en informatieve (online) netwerkbijeenkomsten over het belang van gezond en duurzaam voedsel, ben ik ism een studente van HZ University of Applied Sciences hard aan het werk aan een nieuw lespakket. En heb ik heel wat uurtjes gestoken in het vernieuwen van de website. Met trots kan ik zeggen dat de nieuwe website nu online staat! Heel blij met het resultaat! www.studiodekinderkooktuin.nl


En ondertussen kreeg ik een prachtig gedicht van Soulla Christodoulou, een Engelse schrijfster uit Londen, nav de Instapost over Kwallen SnoepGoed. Wauw!!
Benieuwd wat het schrijven van een gedicht te maken heeft met het koken van een gerecht? Lees het op de nieuwe website www.studiodekinderkooktuin.nl


september 2020, Of ik een gastblog wilde schrijven voor Veggipedia, Ja zeker! zei ik direct. Wat een eer dat ik daarvoor gevraagd ben.


Ik schreef een gastblog met de titel 'Proeven met je Ogen', over het enthousiasmeren van kinderen voor het proeven van gezonde gerechten boordevol groenten en fruit, over het belang van smaakontwikkeling, pure smaken ontdekken en leren waar het eten op je bord vandaan komt.

Smaakontwikkeling begint bij proeven. Hoe eerder kinderen leren proeven hoe makkelijker ze nieuwe smaken leren ontdekken en waarderen. Minder zout, minder suiker en minder vet eten is niet moeilijk. Het is een kwestie van gewenning. Het begint bij kennis maken met de smaken zoet, zout, zuur, bitter en umami uit puur en onbewerkt voedsel. Deze smaken vormen de basis voor smaakontwikkeling.
Veel smaken die kinderen tegenwoordig aangeboden krijgen bestaan uit kunstmatige smaakstoffen uit bewerkte producten. De supermarkt ligt er vol mee. Het zijn makkelijke smaken die het leren waarderen van gezonde pure smaken negatief beïnvloed...

Benieuwd naar het hele verhaal? Klik hier Veggipedia.


juni 2020, Ruim een maand geleden plaatste ik onderstaande post. Inmiddels worden eerste ideeën uitgewerkt en wordt gewerkt aan de vernieuwing van de website. Daarnaast hebben we in het kidsfoodlab al verschillende toffe recepten ontwikkeld en getest. En wow wat was dat leuk!

…. En weer verder!
De wereld op zijn kop. Iedereen thuis. Tijd om na te denken. Tijd voor bezinning.
Maar ook vooruit kijken, nieuwe kansen zien, focus verleggen en nieuwe koers bepalen.
Het borrelt en bruist in mijn hoofd. De komende tijd ga ik nieuwe ideeën uitwerken. En daar heb ik ontzettend veel zin in !!
Vast staat iig dat mijn focus nu primair zal liggen op het ontwikkelen van creatieve, duurzame, leerzame maar bovenal watertandend lekkere foodconcepten. Om kinderen en hun ouders te inspireren en enthousiasmeren voor gezonde duurzame producten. Met groenten en fruit in de hoofdrol, lokaal en seizoensgebonden.
Inspireren met eenvoudig te bereiden, bijzondere en creatieve culinaire creaties. En regelmatig met een Zilte Twist.
Dit betekent ook dat ik stop als gastdocent in het onderwijs.
Keuzes maken om meer te kunnen focussen op datgene waar echt mijn passie ligt.
#studiodekinderkooktuin #kidsfoodlab #kidsfoodconcepts #kidsfooddesign #kidsfoodstoriessept 2019, Jeetje!! Wat een dag!!! Gisteren kregen we uit handen van gedeputeerde Dick van der Velde van Provincie Zeeland officieel de innovatievoucher overhandigd voor het outdoor activiteitenspel KidsFoodCamp, tijdens een persmoment in het Provinciehuis in Middelburg.
En dat was nog niet alles, ons initiatief KidsFoodCamp was uitgekozen (uit 37 inzendingen), om aan de pers te presenteren!

Innovatievoucher
Deze regeling is ingezet door de Provincie Zeeland om innovaties te stimuleren op het gebied van recreatie gekoppeld aan gezondheid en vitaliteit voor inwoners en gasten. In totaal werden 10 innovatievouchers uitgedeeld. Ondernemers met verrassende ideeën op het gebied van recreatie, toerisme, natuur, beweging, voeding of vitaliteit konden meedingen.

KidsFoodCamp is een op maat gemaakt outdoor activiteitenspel voor kinderen, jongeren en hun familie, waarbij behendigheid, uithoudingsvermogen en kennis worden getest. Alles draait om samenwerken, bewegen in de buitenlucht, voeding en koken.
KidsFoodCamp is een concept bedacht en ontwikkeld in samenwerking met Hanneke Bergsma, sportdocente en eigenaar van Leren in de Buitenlucht.


mei 2019, De finale foodworkshop training gegeven op Landal Miggelenberg in Hoenderloo, aan managers en shiftleaders Fun & Entertainment van verschillende vakantieparken in Nederland en Duitsland.

Vanaf nu gaan de eerste parken aan de slag in het nieuwe Brasserie- restaurantconcept met de door De Kinderkooktuin ontwikkelde familie foodworkshops. Gasten kunnen deze zomer lekkere gerechtjes bereiden op verschillende parken in Nederland en Duitsland. Van Landal Sluftervallei op Texel tot Landal Sonnenberg bij Trier.

Wat een uitdagende opdracht was het! En niet alleen omdat het geweldig is om voor zo'n grote organisatie inspirerende, uitdagende en gezonde foodworkshops te ontwikkelen. Maar zeker ook om alle managers ervan te overtuigen dat gerechten die passen bij een bewuste, duurzame en verantwoorde foodworkshop ook watertandend lekker zijn.
Landal GreenParks zet lokaal genieten, biologische, duurzame streekgerechten en een plaatselijke beleving centraal in de fonkelnieuwe eetgelegenheden. De door De Kinderkooktuin ontwikkelde foodworkshops passen bij deze keuze.
Zoals de foodworkshop waarbij kinderen heerlijke Zomerfruit Taartjes gaan bereiden, met kleurstof gemaakt van rode bieten. Hiermee kun je prachtig gemarmerd taartdeeg maken. Het ziet er super tof uit! ... en het is ook nog watertandend lekker!April 2019, De afgelopen maanden heb ik samen met Hanneke Bergsma; Sportdocente en eigenaar van lerenindebuitenlucht.nl heel hard gewerkt aan een Super!!! Tof!!! Concept.
Tijdens de nationale Buitenlesdag hebben we een try-out gehouden. En Jeetje, wat worden we blij van de enthousiaste reacties!

KidsFoodCamp is een op maat gemaakt outdoor activiteitenspel voor kinderen, jongeren en hun families, waarbij behendigheid, uithoudingsvermogen en kennis worden getest. Alles draait om samenwerken, bewegen in de buitenlucht, voeding en koken.
Het spel is bedoeld voor in het onderwijs, de recreatieve sector en de gezondheidszorg.
Het KidsFoodCamp spel wordt buiten gespeeld op schoolpleinen, op het strand, in het bos, bij het vakantiehuisje, op de camping, in de (speel) tuin..

at maakt KFC zo bijzonder?
KidsFoodCamp is een vakoverstijgend spel. Aan de hand van thema's die over de grenzen van vakken heen gaan, leren kinderen en jongeren vaardigheden in samenhang. Ze leren bewegend en samenwerkend van alles over gezonde voeding en koken in samenhang met onderwerpen die met biologie, aardrijkskunde, geschiedenis, taal, rekenen of cultuur te maken hebben.

Waarom hebben we KFC bedacht?
Het is wetenschappelijk bewezen dat je beter leert wanneer je beweegt. Heel simpel omdat er meer bloed en zuurstof naar je hersenen gaat als je beweegt. Daarnaast vergroot bewegen tijdens het leren niet alleen het plezier in leren, je leert ook makkelijker en onthoudt langer.

KidsFoodCamp kent verschillende thema's zoals het KFC Gezondheidsspel, het KFC Cultuurspel, het KFC Provinciespel, het KFC Geschiedenisspel.. en nog veel meer!
Zo leer je in het KFC Provinciespel aan de hand van actieve spelopdrachten van alles over een bepaalde provincie, van leuke weetjes tot streekeigen producten en typische streekgerechten.


April 2019, Een vo-school uit Oss gaat aan de slag met alle thema's van het KinderMoestuin lespakket. Geweldig!

Op 17 april is het KinderMoestuin lespakket te zien op het NVON-congres. De Nederlandse Vereniging voor Onderwijs in Natuurwetenschappen organiseert op 17 april een congres met als thema Jong Leren Eten van Gezonde en Duurzame Voeding.

Het moestuinpakket is bedoeld voor particulieren en het onderwijs (po en vo brugklassen).
De hele keten van zaaien, verzorgen van plantjes, oogsten en koken wordt zichtbaar. Kinderen worden zich bewust waar het voedsel op hun bord vandaan komt. Ze krijgen waardering voor gezond voedsel en leren nieuwe smaken ontdekken.


Januari 2019, Wat een SPANNENDE dag gisteren! Al vroeg in de ochtend ging ik op weg naar Zeeuws Vlaanderen waar de pers van PZC en verslaggevers van het NOS Jeugdjournaal aanwezig waren om opnames te maken van de officiële start van het Wintergroenten lespakket, in het bijzijn van de Burgemeester uit Gemeente Sluis.

In Zeeuws-Vlaanderen gaan bijna 40 scholen en buitenschoolse opvang met het nieuwe lespakket aan de slag! Ik verzorgde gisteren een kookworkshop voor 22 leerlingen met een paar gerechtjes uit het lespakket.

In opdracht van NME-centra Zeeland heb ik dit super leuke lespakket herschreven en nieuwe kookopdrachten ontwikkeld.
Het lespakket laat leerlingen kennis maken met groenten, die oorspronkelijk alleen in het herfst- en winterseizoen beschikbaar waren. De midden- en bovenbouwleerlingen verdiepen zich ook in de vraag waarom het gezonder en duurzamer is om producten uit de regio en van het seizoen te eten.

Het lespakket is mede mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland en Jong Leren Eten, een programma waarin rijk, provincies, onderwijs en maatschappelijke organisaties samenwerken. Met als uiteindelijk doel dat kinderen en jongeren leren om gezonde én duurzame keuzes te maken. Klik hier voor het filmpjeDecember 2018,
Jeetje wat is dit een leuke opdracht! Familie Foodworkshops ontwikkelen voor in de restaurants van de parken van Landal GreenParks.

O.a. receptuur bedenken en uitproberen. Zoals deeg kleuren met groenten, bijvoorbeeld met rode biet… zo mooi! En zo lekker!!

Het jaar 2018 is echt de kers op de taart met heel veel bijzondere opdrachten. Zo ontwikkelde ik kinderkookconcepten, gaf trainingen en inspiratieworkshops, ontwikkelde nieuwe kinderkook(les)pakketten en updatete bestaande lespakketten, organiseerde kinderkookworkshops en gaf als gastdocent voedingseducatie aan kinderen en jongeren op basisscholen en in het voortgezet onderwijs.
En daarnaast niet te vergeten de deelname van het Kinderkooktuin Team aan de kookbattle YammYammy Lekker Zeeuws KinderMenu. Waarbij 1 van onze gerechtjes 2de werd.
Ook voor 2019 staan alweer leuke opdrachten en projecten in de agenda. Leuk! Heel veel zin in!


November 2018, Wat ontzettend leuk om te doen! Ouders en (jonge) kinderen enthousiast maken voor koken met gezonde voeding. Afgelopen zaterdag was alweer de laatste workshop in Barendrecht. Tijdens 5 inspiratieochtenden, georganiseerd door Stichting Kibeo Kinderopvang, mocht ik ouders laten zien hoe peuters en kleuters enthousiast worden van gerechtjes boordevol groenten en fruit. Hoe??
Kook een verhaal!


Oktober 2018, Wat was het een belevenis! Wat zijn we trots op onze deelname. Helaas niet gewonnen....of toch wel.... op weg naar huis hoorden we dat ook Het Kinderkooktuin Team in de prijzen is gevallen. Wow!!! Te gek! Een van de gerechtjes van het Kinderkooktuin Team wint de 2de prijs; Kapitein Knop cake met vers fruit van Zeeuwse bodem met een topping van cream cheese met Zeeuwse Babbelaarkruim en gedroogd Zeekraal Zilt, is geschikt voor in de winkel. Ons tweede gerechtje Sushi in een Boot met gedroogde Zeewiersnippers en Hollandse Garnalen krijgt de aanmoedigingsprijs. Te gek!

Wat zijn we trots op onze deelname aan de kookcompetitie YammYammy Lekker Zeeuws KinderMenu. Waarin kinderen (8-16jr) het lekkerste gerecht bedenken voor op de kindermenukaart van restaurants in Zeeland, als alternatief voor friet met frikadel, kroket of kipnuggets.

Het Kinderkooktuin Team heeft voor deze competitie een nieuw concept bedacht. Speciaal voor de jongste kinderen. Want wat is er nu leuker dan het gerecht dat je in een restaurant hebt besteld zelf aan tafel verder af te maken. Je kunt zien wat er allemaal in je gerecht zit en je hoeft je niet te vervelen want je bent lekker bezig. Een Creatief Zeeuws KinderMenu. We staan zelfs in de krant, benieuwd wat ze over ons schrijven klik hier


Augustus 2018, Een super leuke kookworkshops gegeven in opdracht van Zilte Academie Zeeland, Jong Leren Eten Zld, Prov. Zld en Landal Port Greve in Brouwershaven.

Interview in de Provinciale Zeeuwse Courant;
''Kapiteinsbrood met Zeemansboter, garnalenpoffertjes en zeewierwafels prijken binnenkort bovenaan kindermenu's in de Zeeuwse horeca. Als het aan de Zilte Academie en haar jongste studenten ligt, althans''. ''Lize Breukink (8) wijst naar de met kleurrijke eetbare bloemetjes versierde bramencupcakes van twee tafels verderop. Haar ogen worden groter: ,,Die zijn zo-súper-lekker!" De hele ochtend zijn ze er druk mee geweest, onder toeziend oog van de Reizende Zeeuwse chef Marianne Koopman in vakantiepark Port Greve bij Brouwershaven.

Voor het hele interview in de Provinciale Zeeuwse Courant Klik Hier

Tara (l), Lucas (m) en Lize (r) leggen de laatste hand aan hun romige garnalensalade met zeekraal.


Juni 2018, Een Kids Testpanel van 35 enthousiaste junior chefs uit groep 7 en 8 van Brede school Noorderpolder Theo Thijssen uit Zierikzee beoordeelden tijdens schoolkamp de eerste 3 kinderkookpakketten van de productlijn De Zilte Soepsteen... Naar een oud verhaal over hoe je, als iedereen een steentje bijdraagt, samen iets moois en lekkers kan creëren. Kinderen maken niet alleen kennis met groenten en kruiden van het land maar ook met zilte producten zoals (gedroogd) zeewier.
Leuk om kinderen kennis te laten maken met de smaak van zeewier. Zeewier heeft veel gezonde eigenschappen en de teelt van zeewier belast het milieu weinig: er is nauwelijks grond, zoet water of fossiele brandstof voor nodig. Wellicht een belangrijk ingredient voor de toekomst.

De leerlingen beoordeelden de kinderkookpakketten Sushi in a Bowl, Pasta met Zeekraalpesto en Stamppot met een Zilte Twist, op presentatie, bereiding en smaak. Ze beoordeelden de bereiding als eenvoudig en gaven voor de presentatie hoge cijfers. Qua smaak eindigde Sushi in a Bowl met stip op nr. 1, kort gevolgd door de Pasta en Stamppot pakketten. De kinderen waren verbaasd over de smaak van de zeekraal pesto, ze vonden het verrassend lekker. De lamsoor werd wisselend beoordeeld, sommigen kinderen moesten nog wennen aan de smaak terwijl andere er van smulden. Ook over de smaak van het gedroogde zeewier waren de meesten verbaasd. 'Dit smaakt heel erg lekker!' Klik op de link voor vlog KidsTestpanel
Mei 2018, Zo leuk om te doen! Nieuwe producten ontwikkelen voor kinderen, om ze te leren waar het eten op hun bord vandaan komt. En ze enthousiast te maken voor koken. In samenwerking met kinderboekenschrijfster en kunstenares Dieuwke Parlevliet ben ik bezig met de ontwikkeling van een productlijn kinderkookpakketten. De Productlijn heet De Zilte Soepsteen,... omdat het begint met een verhaal. Een oud verhaal over hoe je, als iedereen een steentje bijdraagt, samen iets moois en lekkers kan creëren. Alle ingrediënten uit het kookpakket bij elkaar worden uiteindelijk een maaltijd waar je met elkaar van kan smullen.

Uitgangspunt voor alle kinderkookpakketten; ze zijn lekker, leerzaam, gezond en duurzaam. En ze hebben een Zilte Twist. Kinderen maken niet alleen kennis met groenten en kruiden van het land maar ook met zilte producten zoals zeewier. Het wordt super tof! En super lekker! Sushi in a bowl is het eerste kinderkookpakket.


Februari 2018, In opdracht van Stichting Petje af een super leuke kookgastles gegeven aan leerlingen van de weekendschool. Stichting Petje af organiseert op zondagen praktijkonderwijs voor kinderen in achterstandssituaties. Via interactieve lessen met inspirerende gastdocenten maken zij kennis met verschillende beroepen en vergroten zij letterlijk hun wereld.
De afgelopen weken leerden de kinderen alles over gezonde voeding. Als afsluiting van dit lesblok kregen zij een kookworkshop van De Kinderkooktuin. En kregen zij het KinderMoestuin pakket mee naar huis.


Oktober 2017, De Kinderkooktuin & Gerei is gevraagd om een gastles te geven aan 22 brugklassers van CSG Willem van Oranje in Zuid-Holland. Tijdens de kookworkshop kregen de leerlingen voedingseducatie aan de hand van het moestuinpakket Sushi en Tempura.

Ze leerden waar het eten, in dit geval de Sushi, op hun bord vandaan komt. Hoe de verschillende groenten groeien en wat voor heerlijks je daarmee kunt bereiden.


Augustus 2017, De Kinderkooktuin & Gerei uit Schouwen-Duiveland staat in het rijtje leukste kookscholen voor kinderen op Culy.nl

Juni 2017, De Kinderkooktuin & Gerei verzorgde het kinderprogramma Taste of Kids bij culinair festival Taste of Amsterdam. Met kinderkookworkshops 'Koken met groenten uit Zee'.


Maart 2017, De Kinderkooktuin&Gerei is gevraagd door Taste of Amsterdam om met de kinderkookworkshops 'Koken met groenten uit Zee', op 2e pinksterdag het kinderprogramma Taste of Kids te verzorgen. Super leuk! Natuurlijk komen wij graag, vanuit de nieuwe locatie op Schouwen-Duiveland, naar dit culinaire festival.

In 2014 verzorgden we al een deel van Taste of Kids met de KinderMoestuin voor Junior Kookliefhebbers.


September 2016, Een gezellige groep enthousiaste jongeren van lunchcafé en cadeauwinkel ZiZo, onderdeel van Reinaerde, bereidden heerlijke gerechtjes met oa eetbare bloemen en kruiden uit de moestuin van Landgoed Vollenhoven.
Al meer dan 20 jaar werken bij ZiZo mensen met een beperking. Zij zetten zich elke dag voor 100% in om gasten en klanten van dienst te zijn, onder professionele begeleiding.
ZiZo wil de jongeren graag laten zien hoe het eten groeit en wat je er allemaal mee kan bereiden. Maar ze ook bewuster maken van seizoen producten en gezonde voeding.
Een dag-workshop die werken/oogsten in de moestuin en koken combineert, dat was de vraag voor deze ontzettend leuke workshop.


Mei 2016, enthousiaste reacties van kinderen, ouders, pedagogisch medewerkers, juffen en meesters bij eerste reeks kinderkookworkshops in Zuidwest Nederland, ism kinderopvangorganisatie Kibeo en basisschool Brede School Noorderpolder.


Maart 2016, Het KinderMoestuin pakket voor Junior kookliefhebbers is dit moestuinseizoen ook te koop bij KEET Rotterdam.


December 2015, we staan in de Kerstspecial van het magazine LandIdee.


Zaterdag 6 juni 2015, tijdens dag van de Stadslandbouw, is De Kinderkooktuin Gerei van de partij op het ‘Uit je Daktuin in je NEST-Festival!’ op het dak van Heidelberglaan 3 in Utrecht(op de parkeergarage van de Universiteits Bibliotheek). Het FESTIVAL is een samenwerking tussen De Daktuin en NEST.
De Daktuin is een caféterras met een dagelijks verrassend programma vol workshops, proeverijen, inspirators en muziek. De Daktuin is gebouwd met restmateriaal, de nodige fotosynthese en een flinke dosis positieve energie van meer dan 100 vrijwillige enthousiastelingen! Zo laten ze op duurzame, sociale en creatieve manier zien: ‘Zo kan het ook!’Mei 2015
, De Kinderkooktuin & Gerei verzorgde een kinderkookworkshop ism Landgoed Vollenhoven in De Bilt. 32 kleuters van basisschool uit Waarder kregen een rondleiding over het prachtige landgoed en door de mooie moestuin. Vervolgens gingen de kleuters kokkerellen met oa radijsjes, kruiden en eetbare bloemen....


Mei 2015, Dit jaar is de tweede editie van Fête de la Nature in het Pinksterweekend op 23, 24 en 25 mei 2015. En Utrecht is dit jaar de officieuze ''Hoofdstad''......
''Ontdek de Mysteries van de landgoederen Rhijnauwen-Amelisweerd.''
Zondag 24 mei, 1e Pinksterdag, opent Het Vogelnest haar hekken voor jong en oud. Met onder meer boomklimmen, een kindercircus, natuurknutselworkshop, verhalenverteller en Mysterieus Koken met De Kinderkooktuin Gerei. Vincent Bijlo verzorgt de officiële opening.
Maar je kan Amelisweerd en Rhijnauwen ook verder ontdekken door op pad te gaan met grote kenners van het gebied! Beleef het Fort met boswachters, ga met gidsen langs de natuur, de poelen, het eetbare landschap, de cultuurhistorie of ontdek jezelf met een natuurcoach.20 en 21 april 2015 organiseren de locaties van Partou kinderopvang voor alle klanten in Utrecht Oost ouderavonden over voeding. Er zal tijdens twee lezingen informatie van het Voedingscentrum over gezonde voeding worden gegeven en door de pedagogisch coach van Partou over de pedagogische kant van voeding.

De Kinderkooktuin is gevraagd om meer te vertellen over het KinderMoestuin pakket!


Februari 2015, De Kinderkooktuin & Gerei geeft een workshop aan studenten van lerarenopleidingen pabo en alpo, in NEST Utrecht Science Park. De workshop was gericht op hoe je de educatieve elementen van het KinderMoestuin pakket op een leuke wijze op kinderen over kunt brengen.

Daarnaast werd door De Kinderkooktuin Gerei het plan uitgelegd wat betreft de educatieve workshops voor kinderen, waarin verbinding met verschillende maatschappelijke doelgroepen centraal staat. En wat de studenten daarin kunnen betekenen.

December 2014, De Kinderkooktuin & Gerei organiseert in pop-up store NEST Utrecht Science Park een kookworkshops voor studenten van lerarenopleidingen Pabo en Alpo in NEST. Tijdens deze workshop kregen de studenten informatie over op welke manier zij kinderen op een speelse wijze kunnen interesseren in het verhaal achter hun eten. Het KinderMoestuinpakket voor Junior Kookliefhebbers is een educatief moestuinpakket voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De hele keten van zaaien, verzorgen van plantjes, oogsten tot koken wordt hierin zichtbaar.

''De Kinderkooktuin maakt niet alleen kids bewust van de herkomst van hun eten, iedereen kan leren moestuinieren! Door middel van moestuin- en kooklessen vertellen zij alles over gezonde voeding.


Juni 2014, De KinderMoestuin voor Junior kookliefhebbers werd gepresenteerd tijdens de Tuindagen Landgoed Vollenhoven!


Mei 2014, De Kinderkooktuin & Gerei bij Taste of Amsterdam 2014. We verzorgden een deel van het kinderprogramma. En chef kok Jonathan Karpathios reikt KinderMoestuin pakket uit.
Kinderen en hun familie leren waar het voedsel op hun bord vandaan komt. Hoe ze groeien en wat je er allemaal mee kan doen.
Kinderen leren niet alleen heerlijke gerechtjes bereiden, maar maken zich op een speelse en eenvoudige manier de basis van zaaien, oogsten, koken en gezond eten eigen.

My Image